fbpx

Minky/Minky Dots – material rafinat din fibre de poliester cu caracteristici deosebite

Ce sunt materialele Minky?

Materialul minky mai este cunoscut și sub numele de minky fleece și este realizat din fibre de poliester.
Deși poliesterul este considerat un material sintetic, poliesterul Minky are proprietăți deosebite care sunt apreciate de milioane de oameni din întreaga lume. În primul rând, este extrem de moale și plăcut la atingere, este respirant, se usucă repede și este flexibil (se întinde dacă se aplică forță).

Minky Dots (Bulinele Minky)

Materialele Minky dots sunt realizate dintr-un poliester foarte delicat, cu buline în relief rafinate. Datorită caracteristicilor sale, poliesterul Minky Dots este perfect pentru toate produsele dedicate bebelușilor și copiilor mici.

Materialul este sigur, cerneala și alte componente ale sale fiind testate din punct de vedere ecologic în timpul producției.

Acest material, care se și întinde puțin, este foarte moale, fiind perfect pentru cocoloșeală ? Poliesterul Minky se folosește de obicei pentru pături, huse pentru pilote, accesorii pentru bebeluși și articole vestimentare pentru vreme rece.

Instrucțiuni de întreținere poliester Minky : poliesterul Minky se spală separat în apă călduță sau rece, într-un ciclu delicat al mașinii de spălat. Se poate usca în uscătorul automat la o temperature scăzută sau cu setarea de stoarcere permanentă și se îndepărtează rapid pentru a evita cutele. Dacă este necesar, se poate călca cu fierul de călcat la temperatură mai scăzută și, pentru cele mai bune rezultate, cu fața în jos. Călcați cu fierul de călcat setat pentru articole sintetice. La temperaturi mai ridicate, culoarea se poate schimba sau materialul se poate topi.

Multe produse din gama Bubaba folosesc acest material deosebit, fie integral, fie parțial. Mai jos găsiți câteva dintre produsele Bubaba cu Minky Dots:

 • Patură în dublu strat 75x90 cm (Minky pe ambele părți):patura minky dots bubabapaturi minky
 • Pătură în dublu strat 120x90 cm (Minky pe o parte și 100% bumbac pe cealaltă parte):
  patura in dublu strat 
 • Sac de dormit 2 în 1 (sac de dormit și păturică) Pink Minky:
  sac de dormit 2 in 1 bubaba
 • Fotoliu copii Teddy Dream:
  fotoliu copii bubabafotoliu si patura minky
 • Pernă alăptare și perioada sarcinii Minky White and grey stars - 170x35cm:
  perna alaptare minky white perna alaptare minky white
 • Pătură bebe în dublu strat 65x90 cm - diferite modele (Minky pe o parte și 100% bumbac pe cealaltă parte):
  patura minky dots bumbacpatura minky masinute si avioanepatura minky labutepatura minky model inimioare

Comments are closed.