fbpx

Instrumente GDPR

Rectificarea datelor

In cazul in care datele contului dvs. dacă nu sunt corecte, le puteti actualiza pe linkurile de mai jos

Detalii cont
Schimbare adrese

Schimbare parola 
Abonare/Dezabonare de la newsletter: trimiteti un e-mail la adresa office@anabanana.ro pentru a solicita abonarea sau dezabonarea de la newsletter.

Portabilitatea datelor

In contul dumneavoastra, accesibil pe acest link: https://www.anabanana.ro/my-account/ puteti accesa toate datele pe care le stocăm și le folosim in scopul asigurarii unei experiente cat mai bune in magazinul nostru online.

Accesul la datele personale

Pentru a solicita un raport care să conțină toate informațiile personale pe care le stocăm pentru dvs., accesati linkul de mai jos:

https://www.anabanana.ro/data-access-request/

Vi se va solicita sa va introduceti adresa de e-mail si sa bifati casuta referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, dupa care veti primi un e-mail pe adresa indicata. In acest e-mail, veti avea posibilitatea de a da clic pe un link unde vi se vor afisa toate datele cu carater personal prelucrate de site-ul www.anabanana.ro. Link-ul primit este disponibil doar 24 de ore.

Dreptul de stergere a datelor

Daca doriti sa stergeti toate datele dvs. personale sau alte date din magazinul nostru, va invitam  sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@anabanana.ro. Va informam ca acest proces presupune stergerea contului dvs. si prin urmare, nu il veti mai putea folosi sau accesa ulterior.