Instrumente GDPR

Rectificarea datelor

In cazul in care datele contului dvs. dacă nu sunt corecte, le puteti actualiza pe linkurile de mai jos

Detalii cont
Schimbare adrese

Schimbare parola 
Abonare/Dezabonare de la newsletter: trimiteti un e-mail la adresa office@anabanana.ro pentru a solicita abonarea sau dezabonarea de la newsletter.

Portabilitatea datelor

In contul dumneavoastra, accesibil pe acest link: http://www.anabanana.ro/my-account/ puteti accesa toate datele pe care le stocăm și le folosim in scopul asigurarii unei experiente cat mai bune in magazinul nostru online.

Accesul la datele personale

Pentru a solicita un raport care să conțină toate informațiile personale pe care le stocăm pentru dvs., accesati linkul de mai jos:

http://www.anabanana.ro/data-access-request/

Vi se va solicita sa va introduceti adresa de e-mail si sa bifati casuta referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, dupa care veti primi un e-mail pe adresa indicata. In acest e-mail, veti avea posibilitatea de a da clic pe un link unde vi se vor afisa toate datele cu carater personal prelucrate de site-ul www.anabanana.ro. Link-ul primit este disponibil doar 24 de ore.

Dreptul de stergere a datelor

Daca doriti sa stergeti toate datele dvs. personale sau alte date din magazinul nostru, va invitam  sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@anabanana.ro. Va informam ca acest proces presupune stergerea contului dvs. si prin urmare, nu il veti mai putea folosi sau accesa ulterior.